Ce spun clientii

 

"Promptitudine, siguranta, profesionalism!"

Facultatea de Stomatologie , Universitatea de Medicina Carol Davilla

(...) Tanara echipa ne-a fost permanent alaturi, in efortul de a intelege noile concepte Europene si de a gasi colaborari si parteneri dintre companii si institutii de cercetare din spatiul European cu scopul de a ne integra si a creste calitatea cercetarii din Romania prin proiecte si colaborari in Stiintele Vietii si Sanatate. (....)

Institute of Cellular Biology and Pathology N. Simionescu

(…) Informatiile postate sunt de un real ajutor tuturor celor care doresc sa participe la programele FP7. Am participat la trainingul organizat de dvs si suntem pe cale de a ne forma o echipa care sa fie capabila sa realizeze, cu ajutorul Dvs., colaborari fructuoase cu echipe similare din alte tari. Va multumim ca existati pentru noi. Va uram succes alaturi de noi in continuare.

SC PREGNAGIN SRL

(...) Am colaborat deosebit de bine echipa FMMC in cadrul proiectului SMEs go Health. Am fost ajutata foarte mult sa iau legatura cu parteneri din Uniunea Europeana in cadrul programului FP7. (...)Am participat si la un training in cadrul Spitalului Clinic Colentina, cu tema " Managementul Proiectelor FP7 ", training care mi-a fost deosebit de util in implicarea mea efectiva in propunerea de proiect din cadrul programului FP7.II

Spitalul Clinic Colentina, Laboratorului de Neuropatologie-Cercetare 
Universitatea Bucuresti, Baza de Cercetari cu Utilizatori Multipli

(...) datorita informatiilor furnizate si conexiunilor facilitate, am depus documentele pentru un parteneriat in cadrul unei propuneri de Proiect FP 7 (...); am aflat in timp util de finantari de interes; colaborarea a fost utila, facila, rapida si eficienta. In consecinta, va rog sa primiti multumirile mele..

Intitutul National de Cercetare Dezvoltare Victor. Babes, Bucuresti

" Am remarcat de-a lungul acestei colaborari - participand la numeroase evenimente de training si brokeraj - deschiderea, amabilitatea, colaborarea si profesionalismul echipei dvs. 
Deasemenea am remarcat proptitudinea informatiilor oferite de dvs. legat de finantarile care ne-au interesat (...)

Universitatea de Merdicina si farmacie Gr. Popa din Iasi

"(...) Aveti o echipa competenta si serioasa. Am primit numeroase anunturi de parteneriate, ne-au ajutat sa luam contact cu diversi parteneri. Am schimbat informatii. Multumim pentru ajutor"

Institutul National Cercetare Dezvoltare Stiinte Biologice din Bucuresti

"(...) desi nu sunt un foarte vechi colaborator al D-voastra, m-am simtit extrem de bine fiind permanent informat despre posibilitatile de finantare, despre cele care prezentau interes pentru mine. Beneficiile unui cercetator bine informat sunt maxime si eu sper sa am aceasta sansa prin colaborarea cu voi si in viitor.

Va doresc mult succes in continuare, sa ramaneti la fel de disponibili si prompti la solicitarile noastre, la fel de deschisi la comunicare si colaborare."

Genetica medicala, Universitatea de Medicina si Farmacie "Victor Babes", Timisoara, Alianta Nationala a Bolilor Rare Romania