Stiri

NOU - FMMC angajeaza Consultanti!!!Descrierea postului:

 • Domeniu de activitate: consultanta pentru afaceri si management
 • Locatia firmei: Bucuresti
 • Postul (full-time) solicita:
  • experienta privind programe de finantare, nationale si/sau internationale;
  • experienta in intocmirea cererilor de finantare si a studiilor aferente (studiu de fezabilitate, plan de afacere, studiu de piata, etc);
  • experienta in implementarea proiectelor (planificare, executie, monitorizare si control, raportare, incheiere);
  • experienta in realizarea de studii si analize (cunostintele economico-financiare prezinta avantaj);
  • asumare de responsabilitati, spirit de initiativa/creativ, capacitate de comunicare, lucru in cadrul echipei;

Cerinte:

 • studii superioare (tehnice sau economice);
 • experienta in domeniu (cel putin 3 ani);
 • cunostinte de limbi straine (limba engleza preferential; a doua limba cunoscuta constituie avantaj);
 • utilizare PC si a soft-urilor specializate (editare, prezentari, etc.)
 • disponibilitate pentru deplasari (in tara si strainate, pe proiect; vizite la clienti);
 • permis de conducere (constituie avantaj);

NEW!!! - Eveniment Regional la TIMISOARAFM Management Consultancy SRL (FMMC) organizeaza la Timisoara, in data de 28 aprilie 2017, evenimentul regional din cadrul proiectului „Cercetari privind identificarea prioritatilor de dezvoltare a bioeconomiei in Romania pentru perioada 2016-2030”. Proiectul este finantat din Bugetul de Stat de catre Ministerul Cercetarii si Inovarii si coordonat de catre INCD pentru Chimie si Petrochimie - ICECHIM din Bucuresti.

Evenimentul regional are ca scop prezentarea rezultatelor referitoare la directiile strategice si obiectivele de dezvoltare a bioeconomiei in Romania si dezbaterea acestor rezultate cu actorii relevanti din sistemul CDI din regiunea de Vest a Romaniei.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 09.00, in Sala Nera 2 din Centrul Regional de Afaceri al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timis, situat in B-dul. Eroilor de la Tisa, nr. 22, Timisoara (click pentru agenda evenimentului).

In scopul prezentarii interesului si inregistrarii Dvs., va rugam sa completati formularul on-line aici pana la data de 24.03.2017.

Pentru informatii suplimentare despre eveniment va rugam sa contactati pe Georgiana Buzdugan  sau tel. 0731 315 486.

DANUBALT 5th Stakeholders ForumAl 5-lea Forum al Partenerilor Initiativei DanuBalt evidentiaza necesitatea continuarii cooperarii si consolidarea capacitatilor

Bratislava a fost locul de desfasurare a celui de al 5-lea Forum organizat in cadrul initiatives DanuBalt, co-finantata de catre UE prin Programul Orizont2020. Forumul a reunit, inca o data, actori cheie din domeniul cercetarii in sanatate, factori de decizie politica, intermediari si clustere de sanatate din Macro Regiunea Marii Baltice si Macro Regiunea Dunarii, pentru a discuta provocarile cu care se confrunta inovarea si cercetarea în domeniul sanatatii.

Principalele concluzii ale Forumului Stakeholderilor au fost:

 • Macro Regiunea Marii Baltice are rezultate relevante si modele dovedite spre a fi reproduse si/sau adaptate la nevoile specifice ale regiunii Dunarii;
 • Exista oportunitati care înca nu sunt pe deplin exploatate, în special la nivel trans-macro regional;
 • Este necesara cresterea gradului de constientizare a capacitatilor si a oportunitatilor în ambele regiuni si initierea unor exercitii de consolidare a capacitatii trans-macro regional.

Despre DanuBalt

Un obiectiv central al Uniunii Europene este depasirea disparitatilor diferitelor regiuni in scopul consolidarii coeziunii dintre acestea. Prin urmare, diferite strategii macroregionale au fost puse în aplicare în Europa. Strategia Uniunii Europene pentru regiunea Marii Baltice (EUSBSR) a fost prima strategie macroregionala în Europa, pusa în aplicare din anul 2009. A urmat Strategia UE pentru Regiunea Dunarii (SUERD) dupa aprobarea acesteia de catre Consiliul European în anul 2011. Proiectul DanuBalt a început în ianuarie 2015 cu scopul de a explora metode noi si integra abordari deja dovedite cu privire la decalajul dintre regiunile mai putin dezvoltate din punct de vedere al cercetarii-dezvoltarii si inovarii (CDI) si regiunile cele mai performante, in cadrul si intre regiunile Dunare si Marea Baltica. Proiectul sustine în mod activ activitati transnationale pilot, sinergii încurajatoare si competente regionale precum si schimbul de bune practici si învatarea reciproca. Mai multe informatii despre DanuBalt si rapoartele publicate pot fi gasite pe www.danubalt.eu/

Daca doriti mai multe informatii despre proiect, contactati pe Andreea Constantin

NOU!!! - Proiect BIOECONOMIA - chestionar!!!Proiectul „Cercetari privind identificarea prioritatilor de dezvoltare a bioeconomiei in Romania pentru perioada 2016-2030” are ca scop stabilirea celor mai eficiente modalitati de actiune pentru stimularea dezvoltarii domeniului trans-sectorial al bioeconomiei in Romania, in perioada 2015-2030, in concordanta  cu tendintele pe plan european.  Pentru informatii suplimentare despre proiect apasati aici

Opinia Dvs. este foarte importanta pentru identificarea prioritatilor de dezvoltare a bioeconomiei si a directiilor de actiune. Va rugam sa completati chestionarul on-line aici

NOU!! Healthcare Brokerage Event - MEDICA 2016Fit for Health 2.0 proiect in care FM Management Consultancy SRL (FMMC) este partener din Romania, co-organizeaza, in perioada 15-17 noiembrie 2016, in Dusseldorf (Germania), in cadrul Medica 2016, Evenimentul de Brokerage “Healthcare Brokerage Event”, dedicat intreprinderilor, universitatilor si institutiilor de cercetare din domeniul Sanatatii.

Scopul evenimentului este de a asista participantii in identificarea partenerilor din Europa pentru dezvoltarea produselor obtinute, productie, licentiere si distributie si alte tipuri de parteneriate.

Cu o traditie de peste 15 ani in evenimente de acest tip, Medica 2016 a atras anul trecut peste 300 de participanti din 31 de tari, avand loc peste 1100 de intalniri fata in fata. 

Evenimentul de brokerage este conceput in mod special pentru valorizarea eficienta a rezultatelor cercetarii. Astfel, companiile si institutiile de cercetare-dezvoltare vor beneficia de acces gratuit, daca demonstreaza obtinerea de rezultate promitatoare de cercetare in domeniul Sanatatii.

Puteti afla mai multe informatii, accesand adresa: https://www.b2match.eu/medica2016  

Pentru mai multe informatii despre proiectul Fit for Health 2.0, puteti contacta pe Silvia Daboveanu sau tel + 4 0731 315 485. 

DANUBALT 4th Stakeholder FORUMIn data de 29.06.2016, va avea loc la Stuttgart, Germania, cel de-al 4-lea Forum al Partenerilor initiativei DanuBalt (proiect cofinantat de catre CE prin H2020) cu tema "Sinergiile dintre Marea Baltica si Macro regiunile Dunarii in inovare si cercetare in domeniul sanatatii". Pentru agenda/program si detalii de inregistrare in cadrul evenimentului, va rugam sa accesati aici.

Pentru informatii suplimentare si/sau intrebari, va rugam, sa o contactati pe d-ra Andreea Constantin la 0731 315 486 sau email

Finantarea CDI prin PNCDI 2014-2020A fost aprobat Planul National de Cercetare, Dezvoltare si Inovare pentru perioada 2014 - 2020, care este instumentul principal de finantare a CDI in Romania si implementare a strategiei nationale CDI in perioada mentionata.

Informatii suplimentare aflati accesand site-ul ANCSI de la adresa http://www.research.ro/ro/articol/1434/programe-nationale. Daca doriti suport, nu ezitati sa ne contactati.

Creare de parteneriate in H2020In data de 17 septembrie 2015, la Bruxelles, Fit for Health 2.0 si Health-NCP-Net 2.0, proiecte finantate de catre UE, organizeaza evenimentul pentru crearea de parteneriate cu rolul de a va ajuta in identificarea potentialilor parteneri de proiect  pentru apelurile viitoare din 2016 in domeniul sanatatii.

Evenimentul este conectat la sesiunea de tip „Info Day”  organizata de Comisia Europene pe 18 septembrie 2015 in Bruxelles, pentru  tematica "Sanatate, schimbari demografice si bunastare" (SC1), în Orizont 2020.

Lansarea urmatorului program de lucru pentru prioritatea "Sanatate, schimbari demografice si bunastare" este planificata pentru luna octombrie 2015 si primul termen pentru depunerea de propuneri de proiecte va fi in luna aprilie 2016, astfel incat aceasta ar fi ocazia perfecta pentru a construi un astfel de consortiu.

Cea mai mare parte a evenimentului  este dedicata întalnirilor bilaterale intre persoane  interesate de aceleasi tematici/domenii ale  apelului.

Evenimentul are ca si grup tinta  un spectru larg de parti interesate precum  companii (inclusiv IMM-uri), universitati, organizatii de cercetare din Europa si nu numai, organizatii interesate in schimbul de noi idei de proiecte si in identificarea de parteneri de colaborare pentru viitoarele apeluri din 2016 în Orizont 2020 / "Sanatate, schimbari demografice si bunastare".

Pentru mai multe informa?ii va rugam sa accesati www.b2match.eu/HealthBE2015 sau sa contactati responsabilul de eveniment din partea FMMC (silvia.daboveanu@fmmc.ro // + 4 0731 315 485)

DanuBalt Stakeholder FORUMFMMC, in calitate de partener in cadrul initiativei DANUBALT (proiect cofinantat de catre CE prin H2020), organizeaza pe 24.06.2015 in Bucuresti evenimentul "DanuBalt Stakeholer Forum: The Danube region as one test site for health care products and services". Informatii suplimentare precum si agenda evenimentului pot fi vizualizate aici. Pentru informatii contactati pe Andreea Constantin (tel 0731 315 486)

Expert Achizitii PubliceFMMC este furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor, organizand cursuri de perfectionare pentru ocupatia de EXPERT ACHIZITII PUBLICE cod COR 214946 (prin Decizia Autoritatii Nationale pentru Calificari nr.  9122 din 08.04.2015).

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati consultantii FMMC.

Instruire privind Programul H2020 / SanatateIn data de 20.05.2015, FM MANAGEMENT CONSULTANCY SRL (FMMC) organizeaza prin proiectul Fit for Health 2.0 o sesiune de instruire de o zi “International Training for Horizon 2020 Newcomers”, la Hotel Novotel din Bucuresti, Str.Calea Victoriei nr. 37B, Sector 1.

Evenimentul este adresat cercetatorilor si reprezentantilor Intreprinderilor Mici si Mijlocii (IMM), universitatilor, institutelor de cercetare, spitalelor, organizatiilor de pacienti din aria cercetarii biomedicale, clinice si sanatate publica.

Agenda include atat o introducere generala in Orizont 2020 si prioritatea “Sanatate, schimbari demografice si bunastare”, cat si prezentari cu privire la instrumente de finantare, formarea consortiului si identificarea partenerilor de proiect. Programul va include informatii specifice pentru IMM-uri. Lectorii sunt experti europeni cu o vasta experienta in Programele Cadru ale Comisiei Europene.

Pentru mai multe informatii despre eveniment, va rugam sa accesati pagina de internet http://www.fitforhealth.eu/event-created/international-training-horizon-2020-newcomers sau sa o contactati pe Silvia Daboveanu (silvia.daboveanu@fmmc.ro, mobil 0731 315 485). Pentru inscrierea la eveniment, va rugam sa accesati link-ul http://www.fitforhealth.eu/user/login?destination=node/875/register.

Va asteptam!

Echipa FMMC

Manager de InovareFMMC este furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor, organizand cursuri de perfectionare pentru ocupatia de MANAGER DE INOVARE cod COR 242106 (prin Decizia Autoritatii Nationale pentru Calificari nr.  10203 din 23.12.2014).

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati consultantii FMMC.

Fonduri Europene pentru cercetare si inovare - HORIZON 2020Puteti accesa fonduri pentru dezvoltarea proiectelor dvs de cercetare si/sau inovare accesand programul HORIZON 2020 care pune la dispozitia celor interesati un buget de aproximativ 80 miliarde euro pentru perioada 2014 - 2020. Daca doriti informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la adresa office@fmmc.ro

Programul pentru cresterea competitivitatii IMM-urilor - COSME 2014 - 2020Doriti sa accesati fonduri europene pentru cresterea competitivitatii sectorului de IMM - accesati programul COSME 2014 - 2020, care are planificat un buget de 2.3 miliarde euro pentru:

- imbunatatirea accesului la finantare pentru IMM ;

- imbunatatirea accesului IMM-urilor pe piete;

- imbunatatirea conditiilor pentru cresterea competitivitatii si sustenabilitatii intreprinderilor din Uniunea Europeana;

- promovarea antreprenoriatului si a culturii entreprenoriale.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati la office@fmmc.ro

Participarea IMM la HORIZON 2020Noul instrument pentru IMM din cadrul HORIZON 2020 a fost special conceput pentru IMM inovative si ofera posibilitatea participarii ca si unic aplicant sau grup de IMM cu "ambitii internationale, determinate sa transforme idei de afaceri inovative in "castigatori pe piata". Daca doriti sa aflati mai multe despre instrumentul nou creat sau sa aplicati ne puteti contacta la adresa office@fmmc.ro

Fonduri Europene pentru SanatateComisia Europeana a lansat cel de al 3-lea Program pentru Sanatate (the Third EU Health Programme) care este principalul sau instrument utilizat pentru implementarea Strategiei Uniunii Europene pentru Sanatate. Bugetul total al programului pentru perioada 2014 - 2020 este de aproximativ 449, 40 milioane de euro. Pentru informatii suplimentare puteti sa ne contactati la adresa office@fmmc.ro

De actualitate - FMMC angajeaza EXPERTI in ACHIZITII PUBLICE!!!FMMC se dezvolta! Angajam Experti in Achizitii Publice - vezi rubrica CARIERE. Daca esti interesat/a trimite CV in format EUROPASS la office@fmmc.ro

Proiect INSEC - Sesiune de instruireFMMC organizeaza, alaturi de partenerii proiectului "INSEC" (www.insec-project.eu) cofinantat de catre Comisia Europeana prin PC7, domeniul Securitate, 4 sesiuni de instruire in Franta, Spania, Estonia si Romania, avand ca tematica (generala) managementul inovarii si surse de finantare pentru activitatea de cercetare si inovare la nivel european, in domeniul securitatii. In Romania, sesiunea de instruire este programata pe 6 Februarie 2014, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei. Bucuresti. Agenda sesiunii de instruire adreseaza subiecte privind principalul instrument de finantare a cercetarii si inovarii la nivel european, pentru perioada 2014-2020 in domeniul securitatii (Programul Orizont 2020/ Provocari Societale - securitate) dar si aspecte generale de management de proiect, specifice Programelor Cadru de cercetare ale Comisiei Europene (FP7 si Orizont 2020)Lectorii: Punctul National de Contact pentru programul Orizont 2020 / Securitate (Ministerul Educatiei Nationale), precum si consultanti ai FMMC, cu experienta in implementarea de proiecte cofinantate prin programe cadru ale Comisiei Europene (FP5, FP6, FP7). Participarea este gratuita (locuri limitate) insa necesita inregistrare in prealabil. Pentru inscriere va rugam sa o contactati pe d-ra Silvia Daboveanu (silvia.daboveanu@fmmc.ro sau 031 417 27 17).

Proiect FFH - sesiune de instruire HORIZON2020FMMC organizeaza, alaturi de partenerii sai din proiectul "Fit for Health" (FFH - www.fiforheath.eu) cofinantat de catre CE prin PC7, domeniul Sanatate, evenimentul international de instruire intitulat "Newcomers training", aflat la cea de a 3-a sesiune. Evenimentul este organizat in Bucuresti, pe 5 Septembrie 2013, la Hotel NOVOTEL (Bdul Victoriei nr 37B), intre orele 8.30 - 17.00. Tematica evenimentului este noul program pentru cercetare, dezvoltare tehnologica si inovare al UE, "HORIZON2020" iar lectorii sunt experti internationali cu experienta in programele de finantare a cercetarii si inovarii. Grupul tinta al evenimentului sunt actorii din sectorul sanatate (IMM, companiile mari, universitati, institute de cercetare, spitale, etc) iar participarea este gratuita (locuri limitate). Pentru inscriere va rugam sa o contactati pe Silvia Daboveanu (silvia.daboveanu@fmmc.ro sau 031 417 27 17).

Strategia pentru CDI 2014-2020FMMC participa, in calitate de partener, la elaborarea Strategiei Nationale pentru Cercetare, Dezvoltare si Inovare 2014 - 2020. Proiectul a fost comandat de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica la finalul lui 2012 si este coordonat de catre Unitatea Executiva pentru Finantarea Invatamantului Superior, a Cercetarii, Dezvoltarii si Inovarii (UEFISCDI).

Obiectivul general al proiectului este elaborarea Strategiei Nationale in domeniul cercetarii, dezvoltarii tehnologice si inovarii pentru perioada 2014-2020 si a instrumentelor principale de implementare – Planul National CDI 2014-2020” si componenta din Programul Operational Sectorial cu obiectivul tematic „Consolidarea cercetarii, dezvoltarii tehnologice si inovarii pentru perioada 2014-2020”.

Proiectul urmeaza sa fie implementat pe durata a 10 luni (intre lunile Ianuarie si Octombrie 2013). Pentru informatii suplimentare despre proiect va rugam sa vizitati http://www.cdi2020.ro/ sau sa contactati responsabilul de proiect in cadrul FMMC, domnul Madalin Ionita la 031 417 27 17 sau madalin.ionita@fmmc.ro 

Proiect INSEC - Chestionar pentru IMM / furnizori de tehnologie / produse / serviciiAcesta este o noua actiune dedicata sectorului privat prin intermediul initiativei INSEC (www.insec-project.eu) cofinantata de catre Comisia Europeana prin PC7/prioritatea tematica Securitate, in care FMMC este partener pentru Romania.

Daca organizatia dvs furnizeaza (sau urmareste sa furnizeze in viitor) tehnologii, produse, servicii sau competente catre organizatiile care ofera servicii de securitate pentru cetateni, va invitam sa completati chestionarul online pe care il gasiti la adresa http://www.insec-project.eu/questionnaire.php. Prin completarea acestui chestionar ne ajutati sa identificam modul de colaborare cu organizatiile publice din domeniul securitatii si sa dezvoltam noi metode si instrumente de colaborare intre sectorul public si privat privind inovarea si promovarea de actiuni comune; veti beneficia ulterior de serviciile gratuite oferite prin inregistrarea pe aceasta platforma

Daca sunt neclaritati sau doriti suport va rugam nu ezitati sa contactati persoana responsabila pentru Romania in cadrul acestui proiect - Madalin Ionita: 0722 910 884 sau madalin.ionita@fmmc.ro.

Proiect INSEC - newsletter 1In cadrul proiectului INSEC cofinantat de catre Comisia Europeana prin PC7/prioritatea tematica Securitate a fost lansat primul numar al newsletter-ului (editarea si lansarea - trimestrial). Materialul poate fi citit dupa descarcarea sa de la adresa http://www.insec-project.eu/download/insec_newsletter_issue1.pdf

Daca sunt neclaritati sau doriti suport va rugam nu ezitati sa contactati persoana responsabila pentru Romania in cadrul acestui proiect - Madalin Ionita: 0722 910 884 sau madalin.ionita@fmmc.ro

FMMC implementeaza proiectul PC7 - INSec2 Aprilie 2012

Incepand cu 1.04.2012, pe durata a 24 luni, echipa FMMC implementeaza proiectul " Increase Innovation and Research within Security Organisations" (INSec). Proiectul este finantat de catre Comisia Europeana prin Directoratul General pentru Cercetare si Inovare,  prin Programul cadrul 7 pentru cercetare si dezvoltare tehnologica (FP7), coordonat de catre ALMA Consulting Group din Franta. 

Obiectivul principal al INSec este de a creste inovarea si cercetarea in cadrul organizatiilor care ofera servicii de securitate, prin analiza principalelor aspecte ale managementului inovarii in cadrul entitatilor publice sau private, nu doar din punct de vedere cantitativ dar si calitativ. Este important sa sprijinim aceste intitutii si organizatii sa devina constiente de rolul si importanta desfasurarii si coordonarii activitatilor de inovare si cercetare. INSec va stabili o methodologie care va contribui la o mai buna performanta a acestor prestatori de servicii de securitate, cu o concentrare pe propriul lor sistem de management al cercetarii - dezvoltarii - inovarii, ca si metoda fundamentala de creare de cunostinte si transformarea acestora in beneficii economice si sociale. Functie de tipul entitatilor implicate in proiect, 4 tipuri de prestatori de servicii de securitate sunt analizate: servicii de salvare, politie si servicii securitate,  academia stiintelor de securitate (universitati), infrastructuri de servicii de securitate nationale (porturi, politia de frontiera). 

Pentru informatii suplimentare despre proiect va rugam sa contactati responsabilul de proiect pentru Romania, dl Madalin Ionita sau sa vizitati site-ul www.insec-project.eu 

Finalizarea evaluarii intermediare a Strategiei Nationale si PN II pentru CDI in Romania9 Martie 2012

Sub coordonarea Technopolis Group Austria, FM Management Consultancy a finalizat impreuna cu GEA Strategy & Consulting evaluarea intermediara a strategiei nationale si a planului national II pentru cercetare, dezvoltare si inovare in Romania (perioada analizata fiind 2007 – 2010). Evaluarea a acoperit o gama larga de subiecte relevante pentru functionarea unui sistem complex de cercetare si inovare precum si politicile aferente acestui sistem.

Diseminarea rezultatelor evaluarii atat prin publicarea raportului final pe internet cat si prin organizarea Conferintei de inchidere la care rezultatele si recomandarile au fost pe larg discutate, poate fi vazuta ca cea mai vizibila indicatie de incredere si angajament.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati pe Madalin Ionita

Evaluare si clasificare in vederea certificarii CDI16 Februarie 2012

FMMC saluta noul pas facut de catre Autoritatea Nationala pentru Cercetare Stiintifica pentru finantarea performantei in sistemul CDI din Romania. Echipa FMMC, prin consultantii sai, este alaturi de organizatiile si institutiile de CDI din Romania (institute nationale de cercetare - dezvoltare, universitati, institute si centre de cercetare ale Academiei Romane, firme private) in noul proces de evaluare si clasificare in vederea certificarii unitatilor si institutiilor din sistsmul national de cercetare - dezvoltare (HG 1062/19.10.2011). Cei interesati in servicii de consultanta pentru realizarea Raportului de Autoevaluare si a Planului de Dezvoltare Institutionala sunt invitati sa ne contacteze.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati pe Madalin Ionita

FMMC este acreditata pentru Programul Business Advisory Services RomaniaFMMC este acreditata pentru Programul Business Advisory Services Romania (BAS Romania) ca si CONSULTANT pe componenta DEZVOLTAREA AFACERII. Acest program, administrat de Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) si finantat de Ministerul Federal de Finante al Austriei, sustine dezvoltarea intreprinderilor mici si mijlocii din Romania prin cofinantarea proiectelor de consultanta realizate numai de catre consultantii locali acreditati. Cofinantarea oferita celor interesati poate acoperi maximum 75% din costul net al unui proiect de consultanta, dar nu mai mult de 10.000 euro/proiect. Cei interesati sa obtina cofinantare pentru proiecte de consultanta in dezvoltarea afacerii, sunt rugati sa contacteze consultantii FMMC pentru a obtine informatii suplimentare.

Parteneriate cu organizatii profesionaleIncepand cu 2010 FMMC este membru cu drepturi depline al Asociatiei Consultantilor din Romania pentru Accesarea Fondurilor Europene (ACRAFE). Pentru informatii suplimentare privind activitatea asociatiei vizitati www.acrafe.ro

Manager proiect - program de formare profesionalaFMMC este furnizor autorizat de formare profesionala a adultilor, organizand cursuri de perfectionare pentru ocupatia de Manager proiect cod COR 241919 (prin Decizia Ministerului Muncii, Familiei si Egaliatii de Sanse nr. 6127 din 23.12.2008, reautorizat prin Decizia nr. 15183/5.12.2012). Ocupatia Manager proiect a aparut datorita nivelului din ce in ce mai ridicat al exigentelor standardelor de calitate, dar si datorita necesitatii de reducere a costurilor si a duratei de executie. In momentul de fata, cererea acestei certificari este in continua crestere datorita aplicabilitatii sale intr-o diversitate de domenii. Certificatele de absolvire pentru ocupatia “Manager proiect”sunt recunoscute de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii. Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa contactati consultantii FMMC.

Achizitii publice - un nou serviciu oferit de catre FMMC clientilor saiFMMC ofera consultanta in domeniul achizitiilor publice. Prin expertii sai certificati si experimentati in acest domeniu firma noastra va ofera sprijin in desfasurarea procedurilor de achizitii publice necesare implementarii proiectelor finantate din fondurile publice. Daca doriti informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la 031 417 27 17 (dl Ionut Despa) sau office@fmmc.ro

FMMC sprijina cu succes organizatiile CDI pentru atragerea de fonduri prin POS CCE - axa 2 pentru cercetareCa urmare a serviciilor de consultanta prestate de catre echipa FMMC pentru 3 organizatii de cercetare toate cele 3 contracte ale FMMC au fost declarate eligibile, intrunind punctaje peste limita minima solicitata de catre Finantator, iar 2 dintre acestea au fost retinute spre finantare. Proiectele au fost depuse pe programul POS CCE - axa 2 - Operatiunea O.2.2.1 si sunt in momentul de fata in faza de negociere/contractare, urmand ca imediat dupa semnarea contractului de catre parti sa fie solicitate avansurile necesare demararii activitatilor. Valoarea (cumulata) celor doua proiecte este de aproximativ 90 milioane ROL. 

Daca doriti sprijin in accesarea fondurilor nerambursabile prin proiecte nu ezitati sa contactati consultantii FMMC.